Naša draga Katja Perić radi na poziciji Treasury Supervisor u Strauss Adriaticu, a u oktobru ove godine će proslaviti punih 20 godina rada u ovoj kompaniji. Zbog prirode svog radnog mesta, povezana je sa zaposlenima iz čitavog sistema, koji rado sarađuju sa njom, jer je vrhunski profesionalac koji svoj posao obavlja odgovorno i kvalitetno. Za dve decenije rada, svaki put je uz široki osmeh izlazila u susret svojim saradnicima.

Osim što je koleginica koju bi svako poželeo u kolektivu, Katja je osoba koju ljudi ne mogu da ne vole. To nije samo fraza: već pri upoznavanju sa njom primeti se koliko je, pre svega, divan čovek, jer ne kalkuliše u odnosu sa drugima, pa kolegijalnost vrlo brzo i na obostrano zadovoljstvo postaje – prijateljstvo.

Katja je velikodušna, saosećajna i harizmatična osoba čija energija može svakoga da razvedri. Zahvaljujući njenom optimizmu i vedrom pogledu na svet, vreme provedeno sa Katjom je oplemenjujuće. Bezbroj je situacija kada je uspela da svojom duhovitošću i toplinom oraspoloži ljude oko sebe i tako nam ulepša dan, jer poseduje neobičnu sposobnost da nas „podigne” kada je neophodno. Uvek daje vetar u leđa, koji je gotovo neprimetno, a opet stalno i nenametljivo prisutan.

Tajna osmeha koji se nalazi na njenom licu jeste njeno pozitivno biće, svest o tome koliko vredi, kao i ispunjenost, jer je u miru sa svojom savešću i srcem.

Vrednosti za koje se Katja zalaže i koje živi predstavljaju razloge zbog kojih je baš ona naš NajKolega!

Izvor: bizlife.rs

Strauss Coffee